Vilka är Dechra?

Dechra är ett internationellt specialistföretag inom veterinärmedicin och relaterade produkter. Vår expertis ligger inom utveckling, tillverkning och försäljning av högkvalitativa produkter exklusivt för veterinärer över hela världen. Vi drivs av vårt syfte att på ett hållbart sätt förbättra djurens hälsa och välbefinnande på lokal nivå. 

Vi ser saker från veterinärens perspektiv, kallat The Veterinary Perspective. 


Vi fortsätter att växa eftersom vi förstår de utmaningar som veterinärer står inför. Vi tillhandahåller utbildning, stöd och information som hjälper dem att hjälpa djur. Tillgänglig vetenskap gör det möjligt för veterinärer att kommunicera bättre med djurägare och lantbrukare.. Det är det perspektivet som gör oss till en föredragen leverantör. Att förstå kunderna är inbyggt i vår affärsmodell. Vi ger veterinärer det de behöver, från vardagliga evidensbaserade behandlingar till kunskap om mer sällsynta sjukdomar.

För att säkerställa vår tillväxt är vi inte bara ett läkemedelsföretag för djur. Vi är veterinärens läkemedelsföretag. 

För mer information, se vår företagsvideo:


place

För att hitta kontaktuppgifter för något av Dechras globala kontor, välj bara en av platserna som visas på kartan. Zooma in för att se kontor som ligger närmare varandra.

 
keyboard_arrow_up